WORKSHOPS

Jag erbjuder heldags, halvdags- och kvällsworkshops för män.

Med olika övningar från Tantra och Taoism tar jag med dej på en upptäcktsfärd in i din kropp, ditt hjärta, ditt heliga kön – lingam – och din sexuella energi. Du får öva på att cirkulera energi och att vara kvar i kontakt med ditt hjärta och din omgivning mitt i din upphetsning. Du får lära känna och utforska din kraft, din primala ohämmade energi. Du får lära dej verktyg för att ta dej igenom dina blockeringar. Du får möjlighet att dela erfarenheter med andra män och bygga ett tryggt stödjande broderskap. Ur sårbarheten växer den sanna kraften. 

Önskar du info om dessa workshops, vänligen anmäl dej till min email-lista. Är ni en grupp av män som önskar en workshop, välkomna att höra av er för bokning: inavildhjarta@gmail.com

 

SVENSEXA

Jag erbjuder workshops för er bröder som samlas för svensexa med övningar från mina cirklar, workshops och kurser. Innehållet anpassas efter era specifika önskemål. Förslag vid svensexa är övningar för att gå in i er sanna maskulina kraft och hur ni kan stärka den sexuella polariteten med er älskade. 

För bokning och mer information, vänligen maila mej på inavildhjarta@gmail.com