Jag har drivit min verksamhet under några år, och fram tills nu har alla uppdrag och klienter kommit på rekommendation från de som tidigare gått hos mej. Mitt djupa Tack! 

Nu expanderar jag och bjuder in er alla, och allt nytt som ska komma ur detta! Jag välkomnar nya klienter, nya kärlekspar, nya bröder och systrar, män och kvinnor, och nya längtande själar som vill samskapa tillsammans med mej! 

 Nu är det Kärlekens tid. Det är dax nu. Nu är det tid för Kärleken. 

Det finns fantastiska livsverktyg. Verktyg jag önskar att vi alla fick med oss redan från vår skoltid.

Genom dessa verktyg kan vi lära oss förmågor som kan förändra världen. De kallas för olika saker inom olika traditioner, men de återkommer överallt och de fyller samma funktion: Att lära oss vara med oss själva, med allt som finns i oss, allt som väcks i oss, allt vi skäms för, allt som skrämmer oss. Att lära oss stå kvar, känna, hålla, omfamna och älska allt vi är. Våra vuxna jag. Och våra inre barn. Att lära känna, uttrycka, och ge oss, det vi behöver. Att, inifrån och ut, bygga självkärlek.

Allt som händer idag. Allt mer kommer upp till medvetenhet i vårt samhälle, i vår värld. Vidden av sexuella övergrepp, människor på flykt, vår syn på vårt och mitt och ditt, kvinnosynen i vårt land, kvinnosynen i andra länder. Och anklagelser mot patriarkala samhällsstrukturer. Män som tar för sej. Och kvinnor som ofta inte lärt sej lita på sina egna nej, och inte blir lyssnade på. Och manssynen? Hur ser vi egentligen på män?

 

Vad behöver vi alla? Vad längtar vi? Vilken funktion fyller det vi gör? Vad har vi med oss? Varför gör vi som vi gör? 

 

Mörkret kommer upp i ljuset. För att bli känt, sett, hållet. 

Kan vi lära känna vårt eget mörker, kan vi sluta agera ut det, och projicera ut det, på andra.

Kan jag vara med mej, så kan jag vara med dej. Fullt ut. Möta dej, ta emot dej. Fullt ut. Och jag tror att det är detta de flesta av oss djupt längtar. 

 

För mej är detta Kärlekens väg. 

Detta är mitt bidrag till er, till vårt samhälle och till vår värld just nu.

Att sprida vidare de verktyg, de erfarenheter, den visdom, professionell och personlig, som jag fått ta emot under denna min livsresa.

Min djupa inre stabila vilda flamma brinner för att vara en kärleksgudinna som kan stödja och guida i att hela såren inom oss. Och mellan oss. Mellan systrar, mellan bröder, och mellan män och kvinnor. Det är min djupa längtan att vi alla ska få leva i vår fulla kraft, i djup kontakt med vår kärna, vår visdom, vårt hjärta. Vet ni att hjärtat sänder många fler budskap till hjärnan än tvärtom?

Jag lever förkroppsligat att det finns alternativ. Är vi rotade i oss själva och i kontakt med vår själ, kan vi se på samhällsstressen och allt vi jagar, från ett annat perspektiv. Och få tillgång till de val vi faktiskt har. De flesta av oss har upplevt, eller upplever, många måsten i vår vardag. Vilka är sanna? Vilka är inlärda och ständigt påhejade av det vi möter i vår vardag? Vilket liv vill Du leva?

 

Med djup glädje, lust, tacksamhet, ödmjukhet och vördnad.

I Kärlekens tjänst <3

Ina