Varmt Välkommen till mej i höst!

Höstens kurser går starkt i sexualitetens tecken, och allt vad den kan göra för vår livsglädje och hälsa, vitalitet och energinivåer. 

 

För tredje gången ger jag Kurs för Män – Inre Sexuellt Ledarskap. En kurs för dej som vill fördjupa kontakten med dig själv, med din partner, med njutningens alla möjligheter. En kurs för dej som vill utvecklas som älskare och hitta in i din fulla kraft och kärlek. 

För kvinnor erbjuder jag En Sexuell Nystart. En mjuk, varsam kurs/retreatserie med fokus på självkärlek, vila, läkning och njutning. 

Och för både par och singlar erbjuder jag Tantra – fördjupande Magiska Möten. En workshopserie med tantriska övningar för att bygga trygghet, väcka energi, mjukna in i sårbarhet och intimitet, utforska beröring, kontakt, gränser, möten och kärlek. 

 

Jag har nu också möjlighet att ta emot nya klienter för enskilda sessioner. Mina sessioner innehåller en blandning av coaching, terapi och övningar från ACT, Tantra, Somatic Experiencing, Inner Child Work och KBT och anpassas utifrån dina unika behov. 

Kärlek, sex, relationer och intimitet. Att hitta vägar att leva ett liv i hållbar balans, och i kontakt med din kropp och din inre sanning. Strategier för att balansera ditt nervsystem, hantera stress och varsamt och långsiktigt läka dina trauman så att du kan få tillgång till hela dej.

Linköping, Stockholm samt Skype.

 

För information och bokning till kurser och sessioner, vänligen maila mej på inavildhjarta@gmail.com eller ring på 0738358271 så återkommer jag till dej.

 

VARMT VÄLKOMNA!

 

All min Kärlek <3

Ina