TANTRASESSION

Kärleksfull guidning in i fördjupad kärlek, intimitet och sexualitet. 

Vi inleder sessionen med att ni får berätta om era längtor, vad ni önskar och har behov av. En del par kommer på tantrasession med en längtan att fördjupa intimiteten och passionen i relationen och den sexuella kärleksakten. Andra kommer för att de har specifika svårigheter inom relationen och kärlekslivet. Andra har en längtan att fördjupa och förlänga njutning och kärleksakt. Andra kommer med längtan att stärka polariteten mellan dem och hitta hem till att verkligen få vara kvinna respektive man i relationen. Andra kommer för att de vill ta sitt sexliv en nivå vidare, och inkludera den andliga dimensionen.

I varje enskilt fall samskapar vi den session som just ni behöver, utifrån era specifika behov och önskemål, och vad ni vill fördjupa och mötas i.

Med en blandning av övningar från tantra, taoism, ACT, KBT och traumahealing/Somatic Experiencing guidar jag er mjukt och följsamt in i fördjupade möten med varandra. Fokus är alltid att främja kärlek och att fördjupa er närvaro i er själva, er kropp och med varandra.

 

För bokning och frågor: ring mej på 0738-358271 eller maila på inavildhjarta@gmail.com

 

Varmt välkomna!