SESSIONER FÖR MÄN

Män söker sej till min verksamhet av många olika anledningar. Det kan handla om livskriser, utmattning, depression, relationssvårigheter, olika typer av sexuella svårigheter, otillfredsställelse kring sin livssituation. Andra vill utvecklas sexuellt och i sin relation, de vill lära sig mer om hur de kan förlänga och fördjupa både sin och partnerns njutning, hur de kan förstå kvinnans emotionalitet, hur de kan stärka den sexuella polariteten.

Utöver detta beskriver många män idag att de känner sig förvirrade i mansrollen, att de upplever att de antingen är för hårda eller för mjuka. Hur är du i din kraft, utan att vara hård och okänslig? Hur är du inkännande eller i din sårbarhet utan att vara mesig?

På en session hos mej får du möjlighet att fördjupa och medvetandegöra ditt möte och din kontakt med dej själv. Jag stödjer dej i att förstå och uppleva vad som pågår inne i dej, och vad som styr dej. Att gå djupare in i både de delar du är nyfiken på, och de du känner rädsla eller skäms över. Att komma i kontakt med vad som är din längtan, din sanning och det liv du djupast vill leva. 

Genom upplevelsebaserade övningar utvecklar du inre färdigheter och främjar din självkärlek och självkännedom. Du kan börja möta de delar hos dej själv som du skäms för eller är rädd för, och som därför hindrar dej. Jag stödjer dej i att komma in i din kraft, och att stärka kontakten mellan ditt kön och ditt hjärta – allt för att du ska kunna leva ditt liv utifrån din fulla potential, där hela du får plats.

Med hjälp av verktyg från coaching, traumaterapi, ACT och tantra guidar jag dej i konsten att äga dina känslor och fördjupa de maskulina kvaliteter du längtar efter. Jag arbetar med djupa verktyg för att stödja dej att växa och utvecklas på alla plan. Under en session hos mej erhåller du kraftfull coaching samt övningar där du djupt får arbeta igenom dina blockeringar och integrera dina styrkor. 

 

Jag ger sessioner i Stockholm och via Skype. 

  

Vill du veta mer eller boka en tid, vänligen kontakta mej via telefon 0738358271 eller mail inavildhjarta@gmail.com

 

VARMT VÄLKOMMEN!

 

Vad andra sagt om sessioner hos mej:

 

”Ina har lärt mig så många saker så jag vet knappt vart jag skall börja. När jag kom till Ina för att få hjälp så såg jag mig själv som ett offer, jag ville ha medlidande. Med kärlek så lärde hon mig istället att sätta gränser, att lyssna på min kropp och mina känslor, att kommunicera mina behov och att göra vissa saker trots att de är obehagliga. Jag lärde mig att ta ansvar och att stå upp för mig själv. Det stärkte min självkänsla när jag också fick vara viktig! Ina gav mig verktyg till att leva ett bättre liv, att hantera motgångar och svårigheter i livet på ett konstruktivt sätt. Jag känner ett stort förtroende för Ina. Hon är omtänksam, har kunskapen och en genuin vilja till att hjälpa sina medmänniskor.” /Peter