Kära kvinna och syster <3

 

På en session hos mej får du möjlighet att fördjupa ditt möte med dej själv, hela de sår som du bär, och växa in i din kraft, kärlek och tillit till dej själv.  

Kvinnor söker sej till min verksamhet av många olika anledningar. Det kan handla om livskriser, utmattning, depression, relationssvårigheter, sexuella svårigheter, otillfredsställelse kring sin livssituation eller helt enkelt en längtan att fungera mer hållbart och känna mer glädje, lycka och njutning. I många många fall finns långvarig stress och/eller någon form av trauma i botten. Detta bidrar till ett nervsystem i obalans och ger svårigheter att organisera sig och sitt liv, förstå och hantera sina känslor, och skapa hälsosamma relationer. 

Jag stödjer dej i att förstå och uppleva vad som pågår inne i dej, och vad som styr dej. Att varsamt börja möta de delar hos dej själv som du inte klarat att kännas vid, och som därför hindrat dej i din utveckling. Att komma i kontakt med vad som är din längtan, din sanning och det liv du djupast vill leva, och vad du behöver för att börja ta steg i denna riktning.

Jag arbetar med coaching, terapi och mjuka varsamma övningar från traumaterapi (Somatic Experiencing och Inner Child Work), ACT (Acceptance and Commitment Therapy) och tantra. Under en session är grunden alltid att vi bygger trygghet och stödjer ditt nervsystem att våga slappna av.

 

Jag ger sessioner i Stockholm och via Skype. 

 

Vill du veta mer eller boka en tid, vänligen kontakta mej via telefon 0738358271 eller mail inavildhjarta@gmail.com

 

VARMT VÄLKOMMEN!

 

Vad andra sagt om sessioner hos mej:

”Du var min vägvisare när jag inte längre visste hur jag skulle hjälpa mig själv. Med din obegränsade förståelse och värme stöttade du mig och visade mig olika sätt att få min självkärlek tillbaka. Varje möte var en utmaning och ibland gjorde det ont, men om något ska göra ont, då helst nära dig, din kärlek och närvaro. Jag kände mig alldeles säker med dig och du hjälpte mig att läka gamla och nyare sår. Dessutom gav du mig de rätta verktygen för att säkerställa att jag fortsätter må bra och trots att det finns mörka stunder vet jag nu hur jag kan hjälpa mig själv. Tack vare ditt stöd är jag lyckligare än på länge. <3” /Denice

”Sessionerna har gett mig många aha-upplevelser om tidiga trauman, mitt nervsystem, ångest-reaktionerna i min kropp och förståelse både kring mig själv och min omvärld. Det har känts fint att guidas av Inas trygga varsamma stämma. Har landat i ett lugn och en trygghet i mig själv och känt mig mer hel efteråt. Att låta alla delar av mig själv få ta plats samtidigt och varsamt möta mina sår känns vackert och jag tror på att det går att läka och lära om systemet. Är så tacksam över att Ina delar med sig av sin kunskap, visdom och det hon själv utforskat i ett tryggt och heligt forum tillsammans med andra kvinnor, som är på en liknande resa! <3” /Elina