Kvinnoretreat – En kärleksresa in i din kraft och sexualitet

Jag kommer tillsammans med min själssyster Monika Vasic, yogalärare, thaiyogamassör och dansentusiasmör, anordna en magisk retreat för kvinnor till Serbien. 

Mjukt och långsamt, varsamt och sårbart. I stillhet och rörelse. I flöde och varande. I passion och vila. Kropp, hjärta, yoni, själ. Helande och hedrande. Att ge och ta emot. I kraft och kärlek.

En kärleksresa in i dej själv där du ges möjlighet att stärka och fördjupa din relation med dej själv. Att utveckla din självkärlek. Att nyupptäcka och återerövra din kropp och ditt hjärta, din sensualitet och din sexualitet. Att mjukt skapa en ny kontakt med ditt kön – din yoni – ditt heliga tempel.
Genom dans och yoga, djupa övningar och heliga ceremonier, kommer vi mjukt guida dej på upptäcktsfärd in i dej själv och inspirera till ett nyutforskande och återerövrande av din kraft, sexualitet och fulla kärlekspotential.
Vi tar hjälp av erfarenheter och verktyg från feminine wisdom, tantra, ACT, traumahealing/somatic experiencing och shamanism för att stödja dej i att ta dej igenom det som hindrar dej, och in i ett feminint varande där du kan flöda fritt från din sanna kärna av kärlek.
Hela retreaten genomsyras av intentionen att djupt förkroppsliga våra feminina kvalitéer – mjukhet, flöde, avslappning och förmågan att öppna upp, välkomna och ta emot. I ett tryggt, stödjande systerskap samskapar vi ett kärleksfullt space för detta.

Platsen vi har valt för vår retreat, eller som har valt oss, är bergsområdet Tara i västra Serbien. Den lockade oss till sig med sin starka energi, kraft och skönhet. Det är en perfekt plats för att i Moder Jords trygga famn ge plats för mer passion i livet, njutning, helande och hedrande av oss själva och och allt runtom oss.
” They say that the mountain Tara has the most positive energy and extraordinary concentration of negative iones which are vital for people’s health. The main role of ”transportation” of the oxygen into our body have these so-called negative iones. That’s why we are sure that you will forget all your worries when you visit Tara, and that it will become your peaceful green harbor and the mountain for life.”

http://www.hotelitara.mod.gov.rs/en/mountain-tara#.VuWOVNLhDs3

Vi kommer att tillbringa våra dagar på en fantastisk plats i etnoatmosfär, Zeleni Cardaci. ”Welcome into the world of love, peace and relaxation.” Här kommer vi att njuta, sova, äta och ha våra gemensamma aktiviteter.
http://www.zelenicardaci.net/index-en.html

Allt detta ingår:
* 6 nätter på vandrarhemmet Zeleni Cardaci, del i rum
* Helpension, 3 närande vegetariska/veganska måltider, dag 2-6
* Lunch och middag ankomstdagen, samt frukost och lunch dagen för hemfärd
* Program för ”Kärleksresa in i din kraft och sexualitet”
* Transfer T/R mellan flygplatsen i Belgrad och Tara
* Det kommer finnas tid att upptäcka området på egen hand och att göra någon gemensam utflykt vid intresse
* Monika har sitt ursprung i Serbien och kan för de som är intresserade berätta om kulturen, samhället och tolka vid behov.

Pris för paketet: 6600kr. Bjud med en syster och ni får båda en rabatt på 300kr!
Flyg tillkommer. I dagsläget kostar flygbiljetten ca 2500kr.
Begränsat antal platser. Vi kommer vara en intim systercirkel på 12 systrar.
Anmälan senast den 4 april till inavildhjarta@gmail.com. Vid frågor, maila mej eller ring på 0738358271.

Efter att du erhållit bekräftan på din anmälan från oss bokar du flyget genom Polyresor i Enköping.
Polyresor omfattas av bestämmelserna av Kammarkollegiets Resegaranti.
http://www.polyresor.se/kontakta-oss/

Kom med oss i kraft, kärlek och nystart i nymånens sken!

Varmt Välkomna!