MANSCIRKEL – KÄRLEK OCH KRAFT, SEXUALITET OCH POLARITET

Älskade Man och Broder, du förkroppsligade KärleksGud!

Den 8 september 2016 startar jag en ny manscirkel i Linköping. Fokus kommer vara att stärka och fördjupa din relation med dej själv. Att gå djupare in i din kropp, ditt hjärta, ditt kön – din lingam – och din sexuella energi. Lära känna och medvetandegöra dina beteendemönster, vad som främjar dej och vad som hindrar dej, och verktyg för att ta dej igenom dina svårigheter och hitta in i din maskulina kraft. Övningar för att hedra och fullt ut förkroppsliga mannen i dej själv. Du kommer få öva rollspel tillsammans med mej kring hur du kan vara kvar i din kraft och stärka den sexuella polariteten. Du kommer få lära dej kärleksnycklar till kvinnans lust och hängivelse och till din egen förlängda och fördjupade njutning. Lära känna dina känslor och sår, och i ett tryggt broderskap börja hela dej själv och få mer tillgång till hela dej, din fulla kraft. 

Cirkeln kommer vara upplevelsebaserad med övningar från tantra, taoism, ACT och Somatic experiencing. Övningarna anpassas efter era önskemål och behov. Sharing är oxå en viktig del av träffarna, att dela erfarenheter, svårigheter och längtor i ett hållande kärleksfullt broderskap.

Från och med i höst kommer jag hålla cirkeln tillsammans med Jonas Karlsson. Jag kommer dela med mej av mina erfarenheter som kvinna och tillsammans med er samskapa ett space som möjliggör ett helande och en fördjupning av er sexualitet och maskulinitet. Jonas gick cirkeln i våras och brinner nu för att sprida detta arbete vidare. Vill du läsa mer om Jonas egna erfarenheter, klicka på länken nedan. 

Vi ses sex torsdagar, kl 18-20.30. Din investering: 1500 kr. För frågor och anmälan: inavildhjarta@gmail.com, 0738358271

Efter cirkelns avslut är min förhoppning att cirkeln kan vara en start för ett fortsatt broderskap, där ni antingen håller cirkeln själva eller bjuder in en man att guida er fortsatta upptäcktsresa in i er själva och ett fördjupat kärleksliv. 

VARMT VÄLKOMMEN!

Och sprid gärna vidare!

 

 
 
PS. Parallellt med denna cirkel kommer jag oxå hålla en kvinnocirkel. Vid intresse kan vi efter sista träffen skapa en gemensam mötesplats för att öppna och öva i kärlek, nyfikenhet, vördnad och kärleksfull polaritet. <3
 
 
 
Vad tidigare deltagare sagt om Manscirkeln:
 
”Ina skapar ett fantastiskt magiskt rum där en känner sig trygg fort. Med värme, ljus och kärlek blev en alltid välkomnad, precis där en var just då, vad som än kändes i en.
Genom guidad meditation gavs ännu mer tid och möjlighet att landa.
Det mest fantastiska i denna manscirkel tycker jag var balansen som skapades av att det var så öppet, att vi gjorde vad vi deltagare behövde. Och om en inte visste så hade Ina alltid något som intuitivt kunde plockas fram.
Jag uppskattade cirkeln otroligt mycket. För mötet med andra män i ett tryggt space. Ett möte som innehöll både sharing, samtal, kramar, meditation, fysiska övningar. Rekommenderar varmt cirkeln till alla som definierar sig som män. Om fler skulle delta i sådana här sammanhang så tror jag världen skulle bli varmare, vackrare och mer kärleksfull.
Tack Ina Vildhjärta <3″ /Elias