Lär dej konsten att läka ditt nervsystem

 

Lever du med högkänslighet, smärta eller utmattning?

Har du svårt att hantera samhällets tempo och förväntningar?

Bär du på svåra upplevelser som påverkar din vardag och ditt mående?

 

Många av oss lever med nervsystem som påverkats av långvarig stress och obearbetade trauman. Detta påverkar i sin tur vår förmåga att hantera sinnesintryck, känslor, relationer, och att organisera våra liv. 

 

Under denna kurs kommer du att få med dej både teori och praktiska redskap i konsten att läka ditt nervsystem. På ett lugnt och mjukt, följsamt och varsamt sätt kommer du att få lära dej strategier för en ökad balans i både känsloliv, kropp, nervsystem och vardag. Du lär dej strategier för att kunna hantera när livet blir överväldigande, och hur du kan hejda och börja vända den spiral som ökar din smärta. 

 

Grunden för detta arbete är Somatic Experiencing (SE). SE är en kroppsorienterad holistisk terapeutisk metod som används för att djupt läka och balansera ett nervsystem som varit under stor belastning under lång tid. Vi löser stress och upplevelser som fastnat i vårt nervsystem och våra kroppar på ett både fysiskt, känslomässigt, mentalt och andligt sätt. Varsamt, inkännande och empatiskt lär vi oss göra de små små justeringar som nervsystemet behöver för att börja läka.

 

För mer information samt intresseanmälan inför nästa kursstart: [email protected] eller ring 0738358271

 

Välkommen!