KVINNOCIRKEL – SJÄLVKÄRLEK, SEXUELL HEALING OCH SYSTERSKAP

Hej kära Syster, Kvinna, Gudinna!

Den 29 augusti 2017 startar jag en ny kvinnocirkel i Linköping. Fokus kommer vara att stärka och fördjupa din relation med dej själv. Att nyupptäcka och återerövra din kropp och ditt hjärta, din sensualitet och din sexualitet. Och din djupa inneboende visdom. Att mjukt skapa en ny kontakt med ditt kön – din yoni – ditt heliga tempel. Att samskapa ett tryggt systerskap där vi kan bevittna och stödja varandra i att hela våra sår och våga växa in i våra största jag. Där vi övar oss i att förkroppsliga kvinnan i oss fullt ut. Där vi får lära känna våra sanna Ja och Nej. Där vi helar det sårade systerskapet för att i vår kraft och utifrån vår kärlek kunna stödja en positiv utveckling i världen och i våra intima relationer. 

Cirkeln kommer vara upplevelsebaserad med varsamma, mjuka övningar från tantra, taoism, ACT och Somatic experiencing. Övningarna anpassas efter deltagarnas önskemål och behov. Sharing är oxå en viktig del av träffarna, att dela våra erfarenheter, svårigheter och längtor i ett kärleksfullt space.

 Vi ses sex måndagar 18-20.30. Din investering: 1500 kr. Bjuder du med en syster får du 300 kr i rabatt.

För frågor och anmälan: inavildhjarta@gmail.com eller tel 0738358271

Varmt välkommen!

Och sprid gärna vidare!
 
 
PS. Parallellt med denna cirkel kommer jag oxå hålla en manscirkel. Vid intresse kan vi efter sista träffen skapa en gemensam mötesplats för att öppna och öva i kärlek, nyfikenhet, vördnad och kärleksfull polaritet. <3