Kurs för Män – Inre Sexuellt Ledarskap

Modul 1: Fri och I Din Kraft

 

OBS! Detta är sista gången kursen går i Linköping! From våren 2018 ges den enbart i Stockholm. Jag kommer även utveckla en zoom-version av kursen, som kan genomföras oavsett geografisk ort. För intresseanmälan inför dessa kursstarter vänligen maila mej. 

 

Detta är en kurs för dej som

 • är committad till din egen sexuella utveckling och vill få tillgång till din fulla kraft

 • är nyfiken på vad sex mer kan vara, hur det kan bli ännu bättre, ännu skönare, ännu mer tillfredsställande

 • redan har ett fantastiskt sexliv, liksom för dej som har sexuella svårigheter

 • vill medvetandegöra var dina blockeringar/hämningar sitter och ta dej igenom dessa för att fullt ut kunna vara närvarande och vilt passionerad och kärleksfull

 • vill utveckla ditt inre sexuella ledarskap; som vill vara i sådan djup kontakt med din kropp, din sexuella energi, din upphetsning och din njutning att du i varje stund kan välja. Välja om du ska komma, om du ska stöta fortare, om du ska röra dej långsamt och intensivt, om du ska gå djupt och stilla. Välja hur du vill Älska. 

 

När:
Kursen går onsdagar kl 18-21. 30 aug, 6 sep, 20 sep och 4 okt 2017. Vi ses lite tätare i början av kursen som ett stöd för er att komma in i övningarna. 
Veckorna däremellan ses vi på Zoom onsdagar kl 18.30-19.30 för Q&A (questions&answers). 13 sep och 27 sep. 

 

Var:
Lokalen ligger i Valla nära Gamla Linköping. Exakt adress fås vid anmälan.

 

Vad ingår:

 • 4 tillfällen á 3 timmar, där vi samskapar ett tryggt hållande space för sårbarhet, kraft och nya upplevelser. Vi har sharing och gör övningar tillsammans.

 • 2 tillfällen á 1 timme: Q&A via Zoom

 • En Broder i Kraft och Frihet att dela din process med varje vecka utifrån en specificerad beskrivning

 • En hemlig facebookgrupp med möjlighet att dela erfarenheter, fira och stödja varandra, och där du kan ställa frågor och få stöd och guidning av mej varje vardag

 • Hemuppgifter: 6 övningar avseende Frihet och Kraft, 6 övningar för att utveckla ditt Inre Sexuella Ledarskap

 

Din investering:
Alternativ 1: Kurs: 2400:-
Alternativ 2: Kurs + två sessioner: 4200:-

 

Du förbinder dej till:
Daglig träning på 10-40 minuter 6 dagar per vecka

 

Rekommendation:
Att avhålla dej från porr samt från din vanliga typ av onani under kursen. Detta för att stödja din möjlighet till nya upplevelser och erfarenheter. 

 

Anmälan och frågor: inavildhjarta@gmail.com
Begränsat antal platser. Bindande anmälan men vid förhinder kan plats överlåtas till annan person. Vid avbokning senast en vecka innan kursstart, krävs läkarintyg och 50 % av kursavgiften återbetalas.

 

Erbjudanden tom den 22 augusti:

 • Early bird 300:- i rabatt
 • Bjuder du med en vän som väljer att gå kursen: 300:- i rabatt

 

Den 22 augusti kl 21-22 håller jag i gratis Q&A där det finns möjlighet att möta mej och ställa frågor om kursen. Du anmäler dej via inavildhjarta@gmail.com och erhåller då zoom-länk.

 

 

VÄLKOMMEN!

 

 

Vad andra sagt om kursen:

”Jag har lärt mej att kunna vara medveten och fokuserad mitt i upphetsningen. Det gör att jag kan hålla ut längre. Jag har ändrat sättet och anledningen till att jag onanerar. När jag faller in i det gamla desperata sättet kan jag nu avbryta mitt i och känna att det här ger inte nåt. Jag ser till att njuta ordentligt och dra ut på det med hjälp av teknikerna från övningarna. 

Det är definitivt inte bara kuk/fitta längre. Det är nåt finare, mer gudomligt, njutningsfullt, vackert. 

Inas förmåga att hålla ett tryggt space är obeskrivlig. Och känslan av trygghet är enormt viktig när man ska prata om såna här känsliga saker.” /Jonas

 

”Det viktigaste jag tar med mej är att möta mina rädslor ger tillbaks med råge. Sexdriften/livsenergin är en enorm kraft som man behöver lära känna på olika plan för att förstå och börja kunna samarbeta med. 

Ina är en härlig, inspirerande, rak, öppen och kärleksfull kursledare.” /Rickard

 

”Jag har lärt mej att vara mer närvarande. Jag tror mer på mej själv. Fått mer kontakt med mej själv, ökat självförtroende, lugn, känner mej mer spontan. Det viktigaste jag tar med mej är att kontakten med min sexuella kraft behöver underhållas/lekas med mer regelbundet. Det jag kommer minnas om ett år är den fina stämningen som var i gruppen.

En fördel att ha en kvinna som kursledare när vi hade frågor gällande resonemang om kvinnor. Ina har stor kunskap. Det som lärs ut görs på ett bra och pedagogiskt sätt. I en avslappnad miljö. Vill verkligen rekommendera kursen till andra.” /Peter

 

Jag har lärt mej att hålla min energi som man och att vara närvarande även i mitt kön. Jag har fått mer kontakt med min kropp och känner mej ännu mer trygg i att ta plats med min energi. Jag känner mej tryggare och mer i närvaro i möten, både vanliga och sexuella. Känns som jag har slutit fred med min sexualitet, känner ett lugn. Det absolut viktigaste jag tar med mej är utrymmet och tillåtelsen att vara mer av mej. Jag känner mej mer tillfreds med mej själv och har fler valmöjligheter. Jag har tränat mitt mod att våga uttrycka mer av mitt innersta. 

Ina är fantastisk, hon passar väldigt bra att hålla kurser riktade till män. Det överbygger gamla föreställningar mellan män och kvinnor.” /JL

 

”Jag har lärt mej övningar för acceptera och behålla kontakten med min kraft, min sexualitet och min frihet/inre trygghet. Att det går att ändra beteenden och nervbanor genom övning. Framför allt har jag lärt mig att jag bara blir bättre och bättre på att visa mig sårbar OCH KRAFTFULL, att jag behöver dansa och behöver ett sammanhang med andra medvetna, hängivna män. ❤
Jag kommer behöva fortsätta öva mitt inre sexuella ledarskap, men jag känner redan att jag är mer stadig och självständig.
Jag har lärt mig att det är BRA att ta kontakt med sin krigarkraft, även när en ska ha sex. Det är bara viktigt att en är i kontakt med den i full medvetenhet och närvaro.
Kursen har gett mig nyttiga verktyg för att leda mitt nytt liv på ett nytt sätt. Genom att ha kontakt med mitt inre; min kraft, min sårbarhet, mitt hjärta och min krigare, kan jag gå genom livet som en ”peace&love-warrior”! ❤ Effekten kursen har haft på mig och mitt liv är att jag känner mig tryggare inför framtida sexuella relationer, och att jag skapat ett flow i mitt liv för allt det jag älskar!

Ina är mycket trygg i sin roll som kursledare. Hon sprider lugn och glädje omkring sig. Hon är rak, men ändå mjuk, mjuk men ändå tydlig. Varm och ärlig. Mycket kompetent och passande för att leda grupper för både män och kvinnor pga sin nyfikenhet för alla människors inre resa, tankar och känslor.”  /Elvin